RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Стало відомо про нові проблеми у Кличко: бій з Джошуа перенесено

Українець Володимир Кличко, який в грудні 2016 року мав повернутися в ринг після річної перерви, отримав травму і був змушений перенести найближчий бій.

Про це повідомляє ESPN.

Подробиці пошкодження невідомі, але за неофіційними даними, у нього проблеми з гомілкою. Інформацію про травму українця підтвердив Едді Херн, менеджер його потенційного суперника, чемпіона світу за версією IBF британця Ентоні Джошуа. За його словами, представники українця продовжують вести переговори про поєдинок. Попередньо він може відбутися в березні-квітні.

Таким чином, Кличко зможе повернутися через півтора року після попереднього бою, який відбувся 28 листопада 2015 року. Тоді українець програв за очками Тайсону Ф'юрі з Великобританії.

Після інформації про травму Кличка команда Джошуа в екстреному порядку зайнялася пошуком іншого суперника. Як повідомлялося раніше, їм може стати болгарин Кубрат Пулєв, якого Кличко здолав жорстким нокаутом в кінці 2014 року. Також, судячи з усього, найближчим часом визначиться доля поясів чемпіона світу за версіями WBO і WBA, якими володів українець до своєї поразки Ф'юрі.

Як повідомляв "Апостроф", в Англії дали невтішний для Володимира Кличка прогноз на бій з Ентоні Джошуа: колишній чемпіон світу, побитий українцем Девід Хей вважає, що Кличко програє і в наступному поєдинку. За його словами, українець серйозно здав за останні кілька років.