RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Травма Кличка: менеджер українця надав подробиці

Менеджер українця Володимира Кличка німець Бернд Бенте пояснив, яку саме травму отримав 40-річний боксер і коли він зможе провести наступний бій.

Про це повідомляє BoxingScene.

"Володимир переніс розтягнення литкового м'яза. Там немає нічого страшного, але на кілька днів зупинити тренування необхідно. Якби у нас вже був контракт на конкретний бій, то він міг би вийти на ринг і в грудні. Тепер головне його завдання - правильно відновитися. Володимир уже двічі безуспішно готувався до бою з Тайсоном Ф'юрі", - зазначив Бенте.

Таким чином, Володимир Кличко не з'являвся в рингу з 28 листопада минулого року, коли поступився Тайсону Ф'юрі і втратив свої чемпіонські пояси у важкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO. З тих пір Ф'юрі двічі переносив матч-реванш з українцем - спочатку цей бій був запланований на 9 липня, а потім на 29 жовтня. У підсумку, Ф'юрі втратив боксерську ліцензію, титули і поки що його подальша кар'єра знаходиться в тумані.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що Кличко отримав травму і не вийде в ринг 10 грудня як було заплановано раніше. Його потенційний суперник - британський чемпіон за версією IBF Ентоні Джошуа в терміновому порядку шукає варіанти суперництва на свій наступний бій. Втім, у разі, якщо Джошуа здобуде перемогу, в березні може відбутися наступна захист його титулу або титулів (в залежності від того, якою буде кін його наступного бою). Саме тоді, вважають експерти, і може відбутися довгоочікувана зустріч Кличко - Джошуа.

Як повідомляв "Апостроф", в Англії дали невтішний для Володимира Кличка прогноз на бій з Ентоні Джошуа: колишній чемпіон світу, побитий українцем Девід Хей вважає, що Кличко програє і в наступному поєдинку. За його словами, українець серйозно здав за останні кілька років.

За матеріалами SportArena