RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Кличко відреагував на заклики завершити кар'єру

Український боксер Володимир Кличко, який отримав травму литкового м'яза і не зможе вийти в ринг до кінця 2016 року, не збирається завершувати кар'єру, про що в останні кілька днів натякали різні ЗМІ.

Про це екс-чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBF і IBO повідомив в інтерв'ю BBC.

"Я хочу провести бій проти чемпіона за версією IBF Ентоні Джошуа в березні або квітні наступного року. Я ніколи не думав про завершення кар'єри, навіть після поразки від Ф'юрі і втрати всіх поясів. Доти, доки я зможу виступати, буду здоровий і мотивований, я продовжуватиму кар'єру. У мене попереду ще кілька великих і видовищних поєдинків", - зазначив Володимир.

Нагадаємо, що через травми у Володимира Кличка зірвався бій з Джошуа або з австралійцем Лукасом Брауном, який був одним із запасних варіантів. При цьому в команді українця заявили, що якби контракт на поєдинок з Джошуа був підписаний, то боксер швидко б повернувся до підготовчого процесу і 10 грудня вийшов у ринг.

Як повідомляв "Апостроф", в Англії дали невтішний для Володимира Кличка прогноз на бій з Ентоні Джошуа: колишній чемпіон світу, побитий українцем Девід Хей вважає, що Кличко програє і в наступному поєдинку. За його словами, українець серйозно здав за останні кілька років.

За матеріалами SportArena