RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У "Динамо" повідомили про втрату лідера команди

Лідер "Динамо" і збірної України, вінгер Андрій Ярмоленко може пропустити найближчі матчі через травму: динамівець вже пропустив гру 1/8 фіналу Кубка проти "Зорі", в якій кияни перемогли 5:2, і поки невідомо, коли зможе повернутися в лад.

Про це після кубкового поєдинку повідомив головний тренер "біло-синіх" Сергій Ребров.

"У нього травма. Можливо, така, яка вивела його з ладу на тривалий термін. Що буде далі, подивимося. Ймовірно, він не до кінця залікував попереднє ушкодження, і при цьому нагадало про себе навантаження. Андрій проводить велику кількість матчів на всіх фронтах", - зазначив тренер.

Ярмоленко через проблеми зі здоров'ям пропускає вже не перший поєдинок у нинішньому сезоні. Раніше він не брав участі в грі проти "Сталі" в 4-му турі чемпіонату (2:1), а також з "Зорею" у 8-му турі першості (цю зустріч кияни програли на останніх секундах - 0:1).

Усього ж у сезоні 2016/17 Ярмоленко зіграв у 12 матчах за "Динамо", в яких відзначився 2 голами і однією гольовою передачею. Додамо, що в його пасиві 11-матчева серія без забитих м'ячів. При цьому в збірній України за його плечима три поєдинки поспіль з забитими голами - проти Ісландії (1:1), Туреччини (2:2) і Косово (3:0).

Як повідомляв "Апостроф", 26 жовтня відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка України-2016/17: у чвертьфіналі, пари якого визначаться 27-го числа в полудень під час жеребкування, кияни можуть зустрітися, в тому числі, з донецьким "Шахтарем".

За матеріалами SportArena.