RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Матчі "Динамо" і "Шахтаря" в Прем'єр-лізі: букмекери дали прогноз

Після 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України 29 жовтня "Шахтар" збереже відставання від "Динамо" у 8 очок.

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

"Динамо" в Києві зустрінеться з "Карпатами", а "Шахтар" у Львові зіграє проти "Чорноморця": аналітики виставили на ці поєдинки однакові коефіцієнти - 1,17 перемога господарів, 6,30 - нічия і 17,0 виграш гостей.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Карпати" о 19:30.

Нагадаємо, що "Карпати" посідають останнє місце в турнірній таблиці з 1 очком в активі (львів'яни здобули одну перемогу і чотири рази зіграли внічию, проте через санкції вони починали чемпіонат з -6 окулярами), а "Чорноморець" йде п'ятим. При цьому "Шахтар" лідирує в чемпіонаті, а "Динамо" - третє. Відставання киян від другої команди першості "Зорі" становить 2 залікових пункти.

Додамо, що і "Динамо", і "Шахтар" після 13-го туру належить провести свої матчі в рамках єврокубкових турнірів: так, кияни 1 листопада на виїзді зіграють проти португальської "Бенфіки" в Лізі чемпіонів, а донеччани також на виїзді зустрінуться з бельгійським "Гентом".

Як повідомляв "Апостроф", 27 жовтня у Києві відбулося жеребкування Кубку України-2016/17, в рамках якої "Динамо" і "Шахтар" дізналися суперників по 1/4 фіналу турніру. Динамівці зустрінуться з "Нафтовиком" з Охтирки, а "гірники" - з "Полтавою". Ігри відбудуться 30 листопада.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: