RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

"Бенфіка" - "Динамо": прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Шанси "Динамо" на перемогу в матчі 4-го туру Ліги чемпіонів проти "Бенфіки" кілька возрасли: кияни з більшою часткою ймовірності можуть відвезти зі столиці Португалії хоча б одне очко.

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

На перемогу киян приймаються ставки з показником 6,30, тоді як напередодні він був вище - 7,10. При цьому перемога господарів котирується з "відповіддю" 1,62, а нічия - 4,0. На те, що "Динамо" як мінімум не програє, можна поставити з коефіцієнтом 2,30.

Нагадаємо, в попередній зустрічі, яка відбулася 19 жовтня в Києві, португальці перемогли 2:0, забивши по голу на початку кожної з 45-хвилинок. Поразка відкинула "біло-синіх" на останнє місце в групі В. У разі невдачі в Лісабоні, кияни розпрощаються з надіями не тільки поборотися за вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, а й за третє місце, яке дає право вийти в 1/16 фіналу Ліги Європи. У ще одному поєдинку квартету "Бешикташ" прийматиме "Наполі" в Стамбулі.

Як повідомляв "Апостроф", 29 жовтня у Києві "Динамо" розгромило "Карпати" 4:1 в рамках 13-го туру Прем'єр-ліги України. Голами у киян відзначилися Артем Бесєдін, Домаґой Віда, Микола Морозюк та Павло Оріховський. Примітно, що Бесєдін та Оріховський забили свої дебютні м'ячі за київський клуб.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Бенфіка" - "Динамо"