RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Динамо" вдруге програло "Бенфіці" в Лізі чемпіонів: відео голу

Київське "Динамо" практично втратило шанси продовження єврокубкового сезону 2016/17, поступившись у матчі 4-го туру Ліги чемпіонів "Бенфіці" зі столиці Португалії Лісабона: в кінцівці першого тайму кияни пропустили з пенальті від Едуарду Сальвіо і так і не зуміли відігратися.

Додамо, що в середині другого тайму з 11-метрового не зміг відзначитися Жуніор Мораес.

4-й тур, група B

"Бенфіка" (Португалія) - "Динамо К" (Україна) - 1:0 (1:0)

Гол: Сальвіо, 45+2 - з пенальті.

Нереалізований пенальті: Мораес (Динамо К), 69 (воротар)

"Бенфіка": Едерсон, Семеду, Луїзау, Лінделеф, Грімальдо, Сальвіо, Фейса (Самаріс, 59), Піцці, Ґонсалу Ґедеш (Андре Алмейда, 87), Серві, Мітроґлу (Хіменес, 70).

"Динамо" К: Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко, Циганков (Бесєдін, 61), Рибалка, Сидорчук (Оріховський, 76), Буяльський (Громов, 87), Ґонсалес, Мораес.

Попередження: Гонсалес, 11. Морозюк, 15. Макаренко, 44. Віда, 45. Рибалка, 56. Самаріс, 79. Хачеріді, 90+4.

Суддя: Клеман Тюрпен (Франція).

1 листопада. Лісабон. Estadio da Luz.

Нагадаємо, що 19 жовтня динамівці поступилися португальському чемпіону 0:2 в Києві

Таким чином, в активі киян після 4-х турів всього одне очко і раніше останнє місце в групі В. "Бенфіка" перемістилася на друге місце - у команди з Лісабона - сім очок. В іншому матчі квартету "Бешикташ" і "Наполі" зіграли внічию 1:1 - цей результат залишив італійців на вершині турнірної таблиці.

"Динамо" ж може потрапити в плей-офф Ліги чемпіонів лише в разі перемоги в двох матчах, що залишилися. Причому перемагати киянам треба мінімум в два м'ячі. Наступний матч "біло-сині" зіграють 23 листопада на виїзді проти "Наполі". Також кияни будуть залежати від результатів інших матчів у групі.