RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Програли незаслужено: в "Динамо" прокоментували поразку від "Шахтаря"

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, а також захисник Євген Хачеріді прокоментували поразку киян в матчі проти "Шахтаря" (3:4).

"Всі старалися. Але ми грали з сильним суперником. Думаю, глядачі отримали задоволення від гри, але, на жаль, не від результату. Я, як і всі динамівські вболівальники, засмучений саме результатом", - наводить слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

"Чи можна ще наздогнати "Шахтар"? Яка різниця, можливо чи ні? Треба боротися. Тим більше, що для боротьби ще достатньо часу. Так що на кожну гру треба налаштовуватися, і не думати про те, скільки очок становить відрив "Шахтаря". Ми ніколи ще не програвали чемпіонство посеред сезону, скільки б очок ні становило наше відставання від першого місця", - також зазначив головний тренер "Динамо".

"Не знаю, що і сказати... Всю гру ми показували хороший футбол. Навіть перебуваючи в меншості. Може, концентрації забракло. Ну і "Шахтар", звичайно, проводив такі голи... Фред коліном забив, потім людина прострілювала, м'яч потрапляє мені в притиснуту руку і влітає в сітку. Якісь голи, не знаю...

Може, це найбільш невдачливий матч у моїй кар'єрі. Але нічого: вважаю, ми гідно провели цей поєдинок. Прикро, що в нашому складі було вилучення, але і в меншості ми створювали моменти. Віддали грі всі сили. Вдесятьох проти "Шахтаря" грати важко. Прикро. Думаю, ми не заслуговували сьогодні поразки", - сказав Хачеріді.

Раніше "Апостроф" опублікував огляд матчу "Динамо" - "Шахтар" і відео бійки.