RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Шовковський оголосив про завершення кар'єри

Голкіпер "Динамо" Олександр Шовковський оголосив про завершення спортивної кар'єри. Заяву екс-воротаря збірної України опублікував офіційний сайт "Динамо".

"Все має свій початок і свій кінець. Підійшла до завершення і моя більш ніж 20-річна кар'єра гравця. Всі ці роки я був щасливий захищати кольори клубу "Динамо" Київ. У моїй кар'єрі були як перемоги, так і поразки, як тріумфи, так і невдачі. Я був щасливий тут всі ці роки, але зараз прийняв рішення завершити кар'єру. Настав час сказати спасибі клубу і вболівальникам!", - сказав Шовковський.

Про своє рішення Шовковський також повідомив одноклубникам після матчу "Динамо" проти "Шахтаря". "Шовковський попрощався з командою у роздягальні. Ми всі йому подякували і з жалем мусимо констатувати, що він завершує роботу в "Динамо" як футболіст", - сказав головний тренер "Динамо" Сергій Ребров.

Нагадаємо, 41-річний Шовковський грав за Динамо з 1993 року, провівши за ці роки понад 600 матчів. У складі київського клубу воротар 14 разів ставав чемпіоном України, 11 разів перемагав у Кубку України і 6 разів вигравав Суперкубок України.

За збірну України голкіпер провів 92 матчі. У складі збірної Шовковський увійшов в історію чемпіонатів світу, як перший воротар, який зберіг ворота сухими у серії післяматчевих пенальті.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" програло "Шахтарю" з рахунком 3:4.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: