RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Падіння популярності: головний канал РФ відмовився показувати хокей

Перший канал відмовився транслювати матч між збірними Росії і Чехії в рамках турніру свого імені - Кубка Першого каналу.

Як повідомляє Газета.ru з посиланням на офіційний прес-реліз Першого каналу, трансляція матчу на головному телеканалі РФ була скасована, а права на прямі трансляції безкоштовно передані "Матч ТВ".

Причиною скасування трансляції послужило падіння інтересу населення до спортивних трансляцій і хокею - зокрема. Матч Швеція - Росія (3:1) 15 грудня не викликав великого глядацького інтересу.

"Ми змушені скасувати сьогоднішню пряму трансляцію Кубка Першого каналу з хокею. На жаль, існуючий вимірювач показує втрату інтересу аудиторії до спортивних трансляцій. За даними TNS, частка вчорашнього матчу склала 6,3%. Це значно менше, ніж звичайна частка Першого каналу в цей час (19.00-21.00). Перший канал не отримує бюджетного фінансування, існує на кошти від реклами і не може собі дозволити невиконання комерційних зобов'язань", - йдеться в прес-релізі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що був названий талісман майбутнього чемпіонату світу з хокею, який пройде в Києві.