RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Прилетіло головою: Усик у деталях розповів про свій перший захист титулу

Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик поділився подробицями про свій перший захист титулу, в якому його суперником був Табісо Мчуну, і перший поєдинок у США.

"Звичайно, відстоювати титул важче, бо треба доводити, що ти не випадково володієш цим поясом. Сам по собі суперник був дуже незручним, але добре те, що добре закінчується. Я не можу сказати, що це був мій найважчий суперник, але він був не з легких. Він був досить маленького зросту, робив свою справу. Ясна річ, коли хлопець виходить боксувати за пояс - "проходняків" не буває.

Від суперника мені головою трохи прилетіло. Там на повторах видно. Сліди на моєму обличчі - результат того, що суперник хотів цього досягти, і досягав. Він дуже швидкий боксер, я опинявся в незручному для себе становищі. Тому прилітало за рахунок цього", - наводить слова Усика Xsport.

"У США зустріли добре, правда, перші чотири раунди там були якісь крики, гули мексиканці. Але вони ж хочуть, щоб одразу боксери "встромлялися" один в одного, щоб у крові все було. Але у нас є своя тактика, якої ми повинні дотримуватися.

У мене залишилися хороші враження. Я навіть залишився трохи здивований, тому що я боксував там перший раз, але була така велика кількість людей. Вболівальники підходили після бою і до, коли була прес-конференція. Було багато людей, які цікавилися і знали", - також розповів Усик.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Усика тепло зустріли в Україні.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс