RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ще чотирьох російських спортсменів відсторонили через допінг на Олімпіаді-2014

Чотири російські скелетоністи тимчасово відсторонені від участі в змаганнях в зв'язку з порушеннями антидопінгових правил в ході Олімпійських ігор в Сочі. Про це офіційно повідомила Міжнародна федерація бобслею і скелетону.

Відсторонення вступає в силу з 30 грудня. Імена спортсменів, які підозрюються в шахрайстві з допінг-пробами, офіційно не називаються до завершення розслідування. Його проводить дисциплінарна комісія Міжнародного олімпійського комітету.

Як вдалося дізнатися "РСпорт", відсторонені спортсмени - це Олександр Третьяков, Олена Нікітіна, Марія Орлова та Ольга Потиліцина. Крім того, відсторонений також Сергій Чудінов, який вже завершив кар'єру. На Іграх в Сочі Третьяков завоював "золото", а Нікітіна - "бронзу".

Федерація бобслею Росії з рішенням щодо відсторонення спортсменів не погодилася. "Федерація бобслею Росії заявляє, що не згодна з цим рішенням. Ми залишаємо за собою право на відповідні кроки", - йдеться в її заяві на офіційному сайті.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що МОК відкрив дисциплінарні справи по відношенню до 28 російських спортсменів, які брали участь у Олімпіаді в Сочі.

Також нагадаємо, що РФ була позбавлена права проведення чемпіонату світу з бобслею і скелетону.