RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Аргентинський форвард "Карпат" переходить у "Шахтар": відео

Аргентинський нападник Густаво Бланко Лещук переходить з "Карпат" у "Шахтар". Про це повідомив офіційний сайт львівського клубу.

Форвард вже покинув Туреччину, де до другої частини сезону готуються "Карпати" і відправився в тренувальний табір "Шахтаря" в Іспанії. Бланко Лещук пройде медогляд, після чого підпише особистий контракт.

"Ми вивели його на дуже серйозний рівень і, звичайно, хотіли б продовжити співпрацю, запропонували новий контракт на дуже привабливих умовах, адже своєю грою Густаво це заслужив. Але, на жаль, він нам відмовив. Якби не відбувся цей трансфер, то вже на початку лютого Лещук отримав би право підписати попередній контракт з будь-яким клубом, а влітку залишив би "Карпати" на правах вільного агента", - зазначив генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький.

"Для мене це великий крок вперед, оскільки я буду мати можливість грати в Лізі Європи. Клубу "Карпати" я дуже вдячний за проведений тут час, за те, що вони мені допомогли розвиватися як футболісту. Думаю, що в майбутньому можу повернутися в клуб і допомогти йому, як я це робив", - сказав Бланко Лещук.

Нагадаємо, 25-річний Бланко Лещук перейшов у "Карпати" в лютому цього року. У 26 матчах Прем'єр-ліги аргентинець забив 9 голів. Після осінньої частини поточного сезону ЗМІ вже повідомляли про інтерес до аргентинця з боку грандів українського футболу.

Раніше "Апостроф" також повідомляв про те, що захисник "Карпат" перейшов у польський "Лех".