RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Селезньов виправдав російського гравця, який одягнув футболку з фото Ескобара

Український нападник Євген Селезньов прокоментував скандальну історію з російським футболістом Олександром Кокоріним, який виклав в мережу фотографію в футболці з зображенням наркобарона Пабло Ескобара.

"І що? Виклав - що далі? Взагалі-то Ескобар - людина, яка увійшла в історію. Як він туди увійшов - це вже інше питання. Він створив дуже багато. Гарного, поганого. Але ви спробуйте повторити те, що зробив Ескобар. Так що, по суті, Кокорін виклав фотографію з історією. За що його лаяти?", - сказав Селезньов в інтерв'ю "Спорт-Експрес".

"Народ цього не зрозумів? До критиків потрібно ставитися спокійно. Бруд ллють люди, яким нєфіг робити. Реально - ось нічого робити чуваку. Він сидить, п'є пиво, жере чіпси і думає: "А дай-но я зараз ось цього гравця обкладу в коментарях". І понеслося... Ще пива накотить - знову якусь гидоту напише", - також сказав Селезньов.

При цьому український нападник заявив, що і сам би одягнув футболку із зображенням Ескобара: "У майці з чиїм зображенням сфотографувався би? Так багато великих людей. Майкл Джордан, наприклад. Та й той же Ескобар. Це ж історія! Погано вийшло, але ви спробуйте вибудувати таку ж імперію. Наші люди повинні на секундочку зрозуміти, що в історію потрапити не так-то просто!".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Селезньов повеселив фанатів косметичної маскою.