RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Українка Джима прокоментувала свої успіхи на ЧЄ з біатлону

Українська біатлоністка Юлія Джима прокоментувала свої успішні виступи на чемпіонаті Європи з біатлону, що проходить в Душники-Здруй (Польща).

Нагадаємо, що представниця України завоювала золоту медаль у спринті та срібну нагороду в гонці переслідування.

"Чесно кажучи, після етапу думала зробити невелику паузу і відпочити. Ми, звичайно, планували заздалегідь участь у чемпіонаті Європи, але я думала, що у мене буде більше сил після етапів. Так виклалася на останній естафеті, а перед цим ще й на мас-старті... Плюс, ще й висота вплинула. Але саме в естафеті я віддала всі сили, які були. Ми прилетіли сюди, і у нас було 2 дні відпочинку. Але, якось немає такого заряду бадьорості, і втома вже накопичилася. Я по максимуму тут не викладалася, прагнула більше тактично працювати", - розповіла вона.

За словами спортсменки, її дуже радує той факт, що вона зуміла покращити свої показники в спринті.

"В цьому році я ще додала в плані швидкості і дуже цьому рада. Якщо я раніше з нулем могла тільки мріяти про десятку, в кращому випадку, то зараз можу бути на подіумі, так що тепер мрію про нулі", - резюмувала вона в інтерв'ю порталу biathlon.com.ua.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на чемпіонаті Європи українка Анастасія Меркушина здобула "бронзу" в індивідуальній гонці.