RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

"Шахтар" проведе усі домашні матчі другої частини сезону в Харкові

Донецький "Шахтар" уклав угоду з ОСК "Металіст", згідно з якою всі домашні матчі єврокубків, Прем'єр-ліги та Кубка України команда буде проводити в Харкові.

Угода закінчується в кінці 2017 року. Як повідомили на сайті "Шахтаря", донецький клуб бере на себе всі витрати по догляду за газоном ОСК "Металіст". Також зазначається, що команда продовжить базуватися в Києві, а тренування "гірників" будуть проходити в Святошино.

"Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні є багато вболівальників "Шахтаря". Ми вдячні владі Харкова та області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні "Металіст". Це дозволить нам бути ближче до своїх уболівальників, і я переконаний, що ми зможемо порадувати їх красивою грою і хорошими результатами", - наводить офіційний сайт "Шахтаря" слова генерального директора клубу Сергія Палкіна.

Нагадаємо, що перший матч "Шахтаря" у Харкові в 2017 році відбудеться 23 лютого. У грі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи "гірники" прийматимуть іспанську "Сельту".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що кращий бомбардир в історії "Шахтаря" відзначився забитим голом за "Спартак".