RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Кличко-молодший знову викладатиме в швейцарському університеті

Екс-чемпіон світу Володимир Кличко, починаючи з 27 лютого, проведе курс лекцій для студентів університету Санкт-Галлена в Швейцарії.

Український боксер буде лектором в рамках програми "CAS Change & Innovation Management", яка була розроблена компанією братів Кличків спільно зі швейцарським університетом.

Курс включатиме в себе підготовку студентів до випробувань у професійному та особистому житті. Зокрема, Кличко розгляне питання про те, як долати поразки і ніколи не здаватися. Курс розрахований як на топ-менеджерів і бізнесменів, так і на звичайних людей, які хочуть змінити своє життя і кар'єру.

Відзначимо, що рік тому Кличко вже викладав у Санкт-Галлені, однак тепер кількість його студентів збільшиться. Якщо в 2016 році курс був розрахований на 19 студентів, то тепер кількість абітурієнтів збільшиться до 40.

"Що може нам розповісти боксер?" - таке питання я побачив в очах студентів, коли вперше читав лекції. Але після завершення курсу знаки питання зникли, чому я був шалено радий. Для мене це був великий виклик", - розповів Кличко в інтерв'ю Hamburger Abendblatt.

Українець також зазначив, що всі його лекції засновані на особистому досвіді і знаннях, отриманих в ході спортивної кар'єри: "Я передаю власні знання та власний досвід, я пояснюю, як справлявся з проблемами. У 24 роки я був чемпіоном світу, в 28 років лежав на канвасі, втративши свій титул, але я повернувся і протягом десяти років утримував чемпіонський пояс. А зараз я хочу завоювати його знову. Те, що я хочу донести - як подолати труднощі. Невдачі - це відмінний шанс витягти щось корисне. Але невдачі не повинні ставати занадто великими або постійними - в такому випадку людина буде сприйматися як невдаха, але не як зразок для наслідування".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Кличко схвально відгукнувся про свого наступного суперника.