RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Футболісти "Бетіса" висловили підтримку українському форварду

"Бетіс" у повному складі виступив із заявою на підтримку Романа Зозулі, у якого виник конфлікт з уболівальниками "Райо Вальєкано".

Нагадаємо, що прихильники мадридського клубу обізвали українця "неонацистом", а потім домоглися його повернення в "Бетіс".

"Ми хочемо висловити наше обурення епізодами, які наш партнер Роман Зозуля пережив в останні години. Це публічне лінчування футболіста, чиї професіоналізм та особиста поведінка з моменту його прибуття в клуб були бездоганними.

Тому ми хочемо засудити звинувачення, яких він зазнав. Їх походження пов'язане з неправдивими новинами про значення футболки, в якій він приїхав в Севілью. Ми відчуваємо, що кожен з нас може стати жертвою подібного поводження.

Ми знаємо, що Федерація футболу Іспанії вже вживає заходів, щоб захистити нашого партнера і гарантувати йому максимальну безпеку. Сподіваємося, що всі організації, які повинні відповідати за позитивне сприйняття наших змагань, приймуть необхідні заходи. Щоб імідж іспанської ліги не був зіпсований неприйнятним поведінкою людей, які виступають проти цінностей, які повинен нести собою цей вид спорту. Всі повинні подумати про те, як легко завдати шкоди без причини. Висловлюємо нашу абсолютну підтримку Роману і його сім'ї. Ми всі – Зозуля", – свідчить заява "Бетіса".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у ФФУ розповіли, як прихильники російських терористів ламають кар'єру Зозулі.