RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Челсі" розібрався з "Арсеналом" в англійській Прем'єр-лізі: опубліковано відео

У рамках 24-го туру англійської Прем'єр-ліги лідер чемпіонату "Челсі" приймав третю команду турніру "Арсенал". Зустріч завершилася впевненою перемогою підопічних Антоніо Конте.

"Челсі" вдалося досить швидко вийти вперед - Алонсо зіграв на добиванні після удару Кости і сейва Чеха. У другому таймі перевагу господарів збільшив Азар, який скоїв приголомшливий сольний прохід від центру поля і завершив його точним ударом. Добив "Арсенал" екс-гравець "канонірів" Фабрегас - іспанець відправив м'яч у порожні ворота після подарунка від Чеха.

"Арсенал" знайшов в собі сили на те, щоб створити кілька моментів в кінцівці матчу і відіграв один м'яч - ударом головою відзначився Жиру, який вийшов на заміну.

"Челсі" - "Арсенал" - 3:1
Голи: Алонсо, 13, Азар, 53, Фабрегас, 85 - Жиру, 90 + 1

"Челсі": Куртуа, Аспілікуета, Давид Луїс, Кехілл, Мозес (Зума, 88), Канте, Матіч, Алонсо, Педро (Вілліан, 83), Дієго Коста, Азар (Фабрегас, 84)

"Арсенал": Чех, Бельєрін (Габріел, 17), Мустафі, Косельні, Монреаль, Окслейд-Чемберлен, Коклен (Жиру, 65), Уолкотт (Уелбек, 70), Озіл, Івобі, Санчес

Таким чином, в турнірній таблиці "Челсі" відірвався від "Арсеналу" вже на 12 очок.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що головного тренера "Арсеналу" Арсена Венгера звинуватили в неналежній поведінці. Матч проти "Челсі" французький фахівець дивився з трибун.