RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Новачок "Динамо" розповів про подробиці свого трансферу в київський клуб

Новачок "Динамо" Александар Пантич розповів про свій трансфер в київський клуб. Сербський футболіст підписав з киянами чотирирічну угоду.

"Дізнавшись про те, що "Динамо" зацікавлене в моїх послугах, я дуже зрадів. За роки, проведені в Іспанії, я втомився їздити по орендах, і пропозиція киян в цьому плані виявилася дуже доречною. Тепер я докладу всіх зусиль, щоб виправдати довіру тренера "Динамо" і радувати вболівальників своєю грою.

Я підписав довгостроковий контракт, на чотири роки, і за цей час хочу проявити себе з найкращого боку. Можливо, знадобиться деякий час на адаптацію, але я сподіваюся якнайшвидше адаптуватися в команді і закріпитися в основному складі", - сказав Пантич в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо".

"Ми розмовляли з головним тренером кілька разів. Ребров стежив за мною протягом певного періоду і знає про мої сильні якості. Побажав мені якомога швидше адаптуватися, тим більше в команді є Домагой Віда, який буде допомагати мені на перших порах. Англійською я знаю лише кілька слів. Сподіваюся, в плані адаптації мені допоможуть Віда і тренер-реабілітолог Борис Пейрек. також за останні три роки я непогано вивчив іспанську, тому цілком можу спілкуватися з помічником тренера Вісенте Гомесом без перекладача, а також іспаномовними футболістами", - зазначив футболіст.

За словами Пантича, перед трансфером в "Динамо" він радився з двома екс-гравцями київського клубу: "Я спілкувався з Мілошем Нінковичем, і почув від нього тільки позитивні відгуки. Мілош сказав, що для мене це великий шанс і я можу бути щасливим, що мене запросила така команда. Слова Нінковича підтвердив і Радосав Петрович, якому я дзвонив трохи пізніше".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що головний тренер "Динамо" Сергій Ребров влітку може переїхати в Англію.