RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Російські легкоатлети не вийдуть на міжнародну арену до листопада

Незалежна інспекційна комісія Міжнародної федерації легкої атлетики порадила не відновлювати членство Всеросійської федерації легкої атлетики в IAAF.

Про це заявив голова комісії Руне Андерсен за підсумками засідання Ради IAAF.

Функціонер зазначає, що спортсменів допустять до змагань лише в тому випадку, якщо Російське антидопінгове агентство повністю відновить свою роботу.

"Всеросійська федерація легкої атлетики не буде відновлена як член IAAF, поки Російське антидопінгове агентство не буде повністю відповідати Кодексу WADA і не буде функціонувати. У травні вони почнуть функціонувати, проводити аналізи, а повністю, згідно з планом, агентство буде відновлено до листопада 2017 року. Ми не рекомендуємо відновлювати ВФЛА до цього моменту. Участь спортсменів – це інше питання, з липня була можливість для атлетів брати участь у змаганнях, цей пункт залишається, спортсмени можуть подати заявку на участь у стартах під нейтральним прапором", − зазначив він.

Зазначимо, що через покарання Росія може пропустити чемпіонат Європи у Белграді і чемпіонат світу в Лондоні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російський боксер Олександр Повєткін, який двічі за рік провалив допінг-тест, виключений з рейтингу Всесвітньої боксерської ради (WBC).