RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Ультрас "Металіста" заявили, що фанати "Райо Вальєкано" воювали в Україні за терористів

Ультрас харківського "Металіста" на своїй сторінці в Facebook заявили, що фанати "Райо Вальєкано", які вважають Романа Зозулю нацистом, воювали в Україні на стороні так званих "ЛНР" і "ДНР".

"Ми не можемо мовчки дивитися на те, як стимульовані кацапами анархо-комуністи з іспанських навколофутбольних рядів відпрацьовують нефтерублі. У нас є достовірна інформація про те, що близько десятка представників ультрас Вальєкано воювали за терористів на сході України. Вони благополучно повернулися в Іспанію, були затримані поліцією і ... оштрафовані на якісь смішні суми за недоведеністю", - повідомили фани "Металіста".

Також харків'яни вважають, що представники української влади повинні активніше захищати Зозулю: "Ми вимагаємо від Міністерства іноземних справ, від Міністерства інформаційної політики та Федерації футболу України гідної і непримиренної реакції на подібні випади. Ми своїх не кидаємо і будемо за Зозулю стояти до кінця, а чим ви займаєтеся? Якщо ви не в змозі захистити спортсмена, гравця національної збірної, патріота і волонтера з великої літери, то ви як мінімум профнепридатні і повинні піти, а як максимум - пособники окупаційним інформаційний атакам на українців і Україну. Працюйте!".

Нагадаємо, що вболівальники мадридського клубу "Райо Вальєкано" звинуватили Романа Зозулю в підтримці неонацизму. Через агресивно налаштованих ультрас футболіст був змушений повернутися в "Бетіс".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що військовослужбовці ЗСУ підтримали Зозулю.

Також нагадаємо, що іспанські ЗМІ назвали Зозулю жертвою російської пропаганди.