RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Ультрас "Металіста" в жорсткій формі виступили проти переїзду "Шахтаря" до Харкова

Фанати харківського "Металіста" виступили проти переїзду "Шахтаря" до Харкова. Харківські ультрас написали відкритого листа на своїй сторінці в Facebook.

Фанати спростували слова генерального директора "Шахтаря" Сергія Палкіна, який раніше заявив, що донецький клуб заручився підтримкою харківських ультрас: "Після слів Палкіна про те, який Ахметов молодець і як він героїчно рятує населення Донбасу своєї гуманітаркою, ми зрозуміли, що, якщо людина вважає допустимим впарювати таке, то сенсу розмовляти далі немає. Де в нашій розмові він побачив "заручення підтримки", для нас досі залишається загадкою".

Також ультрас "Металіста" в жорсткій формі висловилися про президента "Шахтаря" Ріната Ахметова, гравців і адміністрацію донецького клубу, а також про публіку на трибунах "Донбас-Арени" під час активної стадії Майдану.

"Окремо варто відзначити типу українців у складі. "Типу" тому що вони не українці, а повії в бутсах. То гімн вони принципово не співають, то з сепаратистами "випадково" фотографуються, то щиро дивуються "навіщо карателі шахтарів бомблять, там же російських немає", то раптом війни у них немає, а всього лише "громадянський конфлікт", - відзначають ультрас.

"Окрему п'ятірку можна поставити адміністрації клубу за їх особливий внесок у пропаганду патріотизму. Змушувати гравця видаляти фото з госпіталю зі словами подяки українським солдатам - це як мінімум пособництво окупантам", - також говориться в повідомленні.

Сергій Палкін прокоментував заяву харківських фанатів. "Я зустрічався з лідерами фанатських груп Харкова. Розмова була непростою, але ми прийшли до певного порозуміння. Нехай це залишиться між нами. Ті представники ультрас, які були на зустрічі, були уповноважені робити заяви і приймати рішення. А те, хто зараз піднімає обурення - невідомо. Та й відповідати на образи взагалі не личить", - сказав Палкін для sector.depo.ua.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", "Шахтар" проведе в Харкові решту домашніх матчів сезону.