RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Зозуля готовий повернутися в "Дніпро" "навіть пішки"

Український нападник Роман Зозуля, який на даний момент не може виходити на поле в складі "Бетіса", заявив, що готовий повернутися в "Дніпро", якщо це буде можливо.

"Мені треба грати, і я розумію, що якщо я не буду грати, то мені через півроку буде дуже важко. Тому всім буде добре: і я буду грати, і для "Бетіса" - що у мене буде ігрова практика, і, звичайно ж, для національної збірної.

Є ще варіант, що я можу повернутися в "Дніпро" - першу команду, в якій я був заявлений в цьому сезоні. Єдиний варіант грати ці п'ять місяців - це тільки повернутися в "Дніпро". Але, як ми всі знаємо, у команди є санкції щодо трансферів. Поки не знаю, що буде.

Якщо буде хоча б один відсоток, що можна повернуться в "Дніпро", то я, звичайно ж, готовий. Якщо є якийсь варіант, можливість на п'ять місяців, в оренду до кінця сезону, то я готовий з радістю - я б зараз уже хоч пішки туди пішов, якщо можливо", - сказав Зозуля в інтерв'ю FootballHub.

"Моя мрія, щоб "Дніпро" жив, і знову зібрався такий же склад, який був два роки тому. Я хочу, щоб в Дніпрі знову було свято футболу. Був забитий стадіон, ми грали проти "Наполі", проти ПСВ... Це було дуже здорово, і місто жило футболом. Це місто заслуговує на такі футбольні свята. Дуже хочеться, щоб команда жила. Фанати переживають, що з командою буде те ж саме, що і з "Металістом", - також зазначив Зозуля.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що ФІФА дозволила Зозулі повернутися в "Дніпро", проте дніпровський клуб не може заявляти нових футболістів.

Також нагадаємо, що український форвард може увійти до виконкому ФФУ замість Анатолія Тимощука.