RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У цирку брати участь не буду: президент "Полтави" заявив про розпуск команди і звинуватив "Шахтар"

Президент "Полтави" Леонід Соболєв після скасованого матчу 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря" виступив на стадіоні "Локомотив" перед уболівальниками і заявив, що ліквідує клуб.

"Це правдива інформація про ліквідацію клубу. Вся інфраструктура перейде дитячій школі. "Полтава" однозначно знімається, я в цьому цирку брати участь не буду. Вболівальників треба поважати! У нас про популяризацію футболу забули. Так склалися обставини в українському футболі. Футбол з дітей починається, а не з запрошення бразильців", - наводить слова Соболєва Sport Arena.

Також Соболєв звинуватив в ситуації, що склалася, "Шахтар": "Я вибачаюся перед уболівальниками. Нам соромно, що так вийшло. Але люди в Києві не знають, що таке сором. Діти беруть приклад з діючих футболістів - Срни, Ракицького. Діти прийшли на гравців, які так і не вийшли на поле. "Шахтар" вчинив погано, я закликаю полтавчан забути про такий клуб".

Раніше в коментарі Footboom.com президент "Полтави" заявив, що гравці команди вже 6 квітня отримають статус вільних агентів: "Завтра о 15:00 всі футболісти клубу, а також тренери отримають повний розрахунок. Гравцям в повному обсязі виплатять зарплату за березень і нададуть статус вільних агентів. Це не емоційне рішення. всі питання до ФФУ, яка, порушивши всі норми, незрозуміло чим керувалася і зобов'язала нас грати на іншій арені".

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", ФФУ заборонила проводити матч "Полтава" - "Шахтар" на стадіоні "Локомотив" через поганий стан газону, запропонувавши перенести гру на стадіон "Ворскла". Президент "Полтави" відмовився від цього варіанту, після чого матч було скасовано.