RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Це обурливо: Роналду відповів на звинувачення в згвалтуванні

Представники Кріштіано Роналду відкинули звинувачення в згвалтуванні португальським гравцем 20-річної американки з боку німецького видання Der Spiegel.

Німецьке видання поширило інформацію про те, що в 2009 році адвокат Роналду заплатив 375 тисяч євро за мовчання 20-річній дівчині, яка збиралася заявити про згвалтування з боку футболіста. Інцидент нібито мав місце влітку в Лас-Вегасі. При цьому Der Spiegel стверджує про наявність листа від дівчини, в якому вона детально описує подробиці згвалтування.

Агент футболіста Жорже Мендеш назвав дану інформацію "вигадкою" і заявив, що Роналду зробить все, щоб відреагувати на звинувачення в свою адресу.

"Вся стаття - це суцільна вигадка. Всю свою історію видання підкріплює документами, в яких немає підписів і не ідентифіковані сторони, а також електронним листуванням між адвокатами, зміст якого не має відношення до Кріштіану Роналду і справжність якого він не може підтвердити. Ніякого листа від так званої "жертви" Роналду ніколи не отримував.

Звинувачення, про які говорить Der Spiegel - помилкові. Кріштіану Роналду зробить все, що в його силах, щоб відреагувати на них. Звинувачення в згвалтуванні огидні і обурливі, і Роналду не дозволить кидати тінь на його репутацію", - наводить слова заяви Мендеша Goal.com.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Роналду встановив унікальне досягнення в єврокубках.