RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Стала відома нечувана сума оренди Роналду саудівською компанією

Компанія з Саудівської Аравії заплатила 1,2 мільйона доларів за оренду нападаючого мадридського "Реала" Кріштіано Роналду на чотири з половиною години в рекламних цілях.

Як стало відомо з книги "Football Leaks: Брудний бізнес футболу", угоду було укладено в 2013 році, а гроші було перераховано представникам футболіста, повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Mirror.

Орендарі провели чотири з половиною години в компанії Роналду, отримали право використовувати зображення португальця на території Близького Сходу протягом одного дня, а також п'ять футболок, які підписав португалець, можливість сфотографуватися з ним і дві згадки в соціальних мережах.

Також в книзі, авторами якої виступили німецькі журналісти Міхаель Вулзінгер і Рафаель Бушман, повідомляється про те, скільки "Реал" витратив на неустойку за розрив контракту з Рафаелем Бенітесом. У січні 2016 року іспанський фахівець отримав від "Королівського клубу" 11 мільйонів доларів, а пізніше ще 650 тисяч доларів за перемогу "Реала" в Лізі чемпіонів вже під керівництвом Зінедіна Зідана.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Роналду підкорилися ще три рекорди в Лізі чемпіонів.