RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Визначилися фіналісти Ліги Європи: відеоогляд матчів 1/2 фіналу

У Манчестері і Ліоні відбулися матчі 1/2 фіналу Ліги Європи. За їх підсумками у фінал турніру пробилися "Манчестер Юнайтед" та "Аякс".

"Сельта" ледь не створила феноменальний камбек в Манчестері. Після мінімальної поразки вдома іспанський клуб поступався і в гостях, проте на 85-й хвилині гол Ронкальї відродив інтригу в протистоянні. На шостій доданій арбітром хвилині Гвідетті міг приносити "Сельті" путівку в фінал, але упустив забійний момент.

"Манчестер Юнайтед" - "Сельта" - 1:1 (перший матч - 1:0)
Голи: Феллаїні, 17 - Ронкалья, 85

"МЮ": Ромеро, Валенсія, Байї, Блінд, Дарміан, Еррера, Погба, Феллаїні, Мхітарян (Каррік, 77), Лінгард (Руні, 89), Рашфорд (Смоллінг, 89)

"Сельта": Альварес, Отто, Мальо, Кабрал, Ронкалья, Радоя (Бонгонда, 68), Ернандес, Васс (Хосабед, 46), Аспас, Гвідетті, Сісто (Клаудіо Бовю, 80)

Вилучення: Байї, 87 - Ронкалья, 87

"Ліон" проявив характер і був близький до того, щоб відігратися після 1:4 в гостях, проте французам не вистачило одного забитого м'яча. З 84-ї хвилини "Аякс" грав у меншості, але "Ліон", незважаючи на хороші моменти, не зміг перевести гру в овертайм.

"Ліон" - "Аякс" - 3:1 (перший матч - 1:4)
Голи: Ляказетт, 45 (пенальті), 45+1, Геззаль, 81 - Дольберг, 27

"Ліон": Лопеш, Рафаель Да Сілва, Нкулу, Діакабі, Морель (Рибус, 74), Толіссо, Гоналон, Корне, Фекір, Вальбуена (Геззаль, 77), Ляказетт

"Аякс": Онана, Велтман (Тете, 65), Санчес, Де Лігт, Віргевер, Клаассен, Шене (ван де Беек, 59), Зіех, Траоре, Дольберг, Юнес (Клюйверт, 82)

Вилучення: Віргевер, 84

Фінал Ліги Європи відбудеться 24 травня в Швеції.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Реал" став другим фіналістом Ліги чемпіонів.