RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Луческу образив російських журналістів на прес-конференції

Головний тренер "Зеніту" Мірча Луческу образив журналістів після матчу 29-го туру чемпіонату Росії проти "Краснодара" (1:0).

Як повідомляє "Советский спорт", на післяматчевій прес-конференції Луческу видав монолог на 13 хвилин. В ході свого виступу румунський фахівець звинуватив медіа в занадто високому тиску на його команду, а президента Федерації футболу Росії Віталія Мутка - в тому, що він коментував суддівські рішення і тим самим "дав знак проти "Зеніту". Крім того, Луческу зізнався, що в поточному результаті "Зеніту" винен і сам, так як не завжди вибирав правильний склад на матчі.

Після цього Луческу попросили прокоментувати сезон у виконанні Олександра Кокоріна, однак румун заявив, що не буде "коментувати своїх гравців" і завершив на цьому прес-конференцію. Луческу піднявся зі свого місця, а виходячи з конференц-залу, виголосив на адресу журналістів: "Тупі люди" ( "Stupid people").

Відзначимо, що за тур до фінішу чемпіонату Росії "Зеніт" займає третє місце і може вийти на другу сходинку, тільки якщо обіграє в заключному турі "Локомотив", тоді як ЦСКА втратить очки в поєдинку проти "Анжи".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що ЗМІ дізналися, коли Луческу звільнять з "Зеніту".