RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

В Іспанії винесли остаточний вирок зірці "Барселони" Мессі

Верховний суд Іспанії затвердив обвинувальний вирок нападнику "Барселони" і збірної Аргентини Ліонелю Мессі у справі про ухилення в сплаті податків на суму в 4,1 мільйона євро.

Суд підтвердив вирок у вигляді 21 місяці позбавлення волі, який футболіст буде відбувати умовно. Згідно з іспанськими законами, обвинуваченого в економічному злочині можуть не карати реальним ув'язненням, якщо злочин скоєно вперше, а вирок не перевищує двох років.

Крім того, Мессі заплатить штраф у розмірі 2 мільйонів євро, а його батько Хорхе Орасіо Мессі - 1,3 мільйона євро, повідомляє Marca. Також відомо, що Верховний суд Іспанії скоротив термін для батька Мессі з 21 місяця до 15 місяців.

Спочатку Мессі і його батько постали перед судом Барселони в липні минулого року за звинуваченням у приховуванні податків в 2007, 2008 і 2009 роках. Після футболіст подав апеляцію до Верховного суду Іспанії, який і виніс остаточний вирок.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що мережу потішило те, як іранський двійник Мессі видає себе за зіркового футболіста.