RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Збанкрутували: в Росії спалахнув скандал навколо головного спортивного каналу країни

У Росії спалахнув скандал навколо "Матч ТВ" після слів футбольного коментатора Геннадія Орлова про банкрутство телеканалу під керівництвом Тіни Канделакі.

У мережу потрапило відео з епізодом, знятим до початку зйомки програми OFFSIDE за участю коментаторів Олексія Андронова, Кирила Дементьєва і Геннадія Орлова. В ході бесіди коментатори відверто обговорювали керівництво "Матч ТВ", його політику, долю своїх колег і багато іншого.

"Це ж позорище, що цей канал наш найбільший... Я зараз прочитав, скільки заробляв Толстой цей грошей, по 90...", - сказав Орлов, на що Дементьєв відповів: "А знаєте, скільки Тіна заробляє, це ще гірше".

Після цього Орлов заявив про витрати керівництва каналу: "А з Тіною-то! Вони ж взагалі збанкрутували "Матч ТВ". Я теж вже виходжу за штат, як і більшість коментаторів. Можливо, один Карпін залишиться... Справа в тому, що бюджет трирічний за півтора року розтринькали. І зараз спеціально поставили економіста, який просто ховається всюди. Його завдання - всіх прибрати".

"У нас зараз багато людей, наприклад, Батурін, просто не знають, що робити. У них просто зникли будь-які гроші", - додав Дементьєв.

Відзначимо, що пізніше прес-служба "Матч ТВ" привела заяву Орлова, в якій той назвав свої слова "підтасовуванням звуку": "Ні про яке банкрутство "Матч ТВ" ні в якій передачі я не говорив. Це провокація. Нахабно змонтоване підтасовування звуку. Приношу вибачення у керівництва, і всіх співробітників "Матчу". Упевнений, що за сфабриковану підставу будуть відповідати ті, хто це зробив".

У той же час Дементьєв у "Твіттері" заперечувати подібну розмову не став, назвавши людину, яка спочатку виклала відео в мережу "негідником". "Він міг би написати спочатку нам, ясно ж, що це не для ефіру", - також написав коментатор.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що головний тренер "Зеніту" Мірча Луческу образив російських журналістів на прес-конференції.