RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ребров залишив "Динамо"

Сергій Ребров пішов у відставку з поста головного тренера "Динамо". Про це фахівець заявив на прес-конференції після матчу з "Чорноморцем".

Контракт 42-річного Реброва з "Динамо" закінчується влітку, і сторони вирішили не продовжувати співпрацю.

"З майбутнім визначилися після розмови з Ігорем Суркісом. Я не збираюся переказувати нашу розмову, але ми потиснули один одному руки і далі не будемо продовжувати співпрацю. Я хотів би подякувати команді, президенту, який дав мені шанс працювати у великій команді, всім уболівальникам, які підтримували мене і команду", - сказав Ребров.

"Зараз поки не вів ні з ким ніяких переговорів. Хочу присвятити час сім'ї, трохи відпочити. Домовився з декількома клубами, щоб з'їздити і подивитися їх збори. Що буде далі - подивимося", - також зазначив тренер.

Нагадаємо, Ребров очолив "Динамо" в квітні 2014 року. Екс-гравець збірної України привів киян до двох титулів чемпіонів країни (2015, 2016), двох Кубків України (2014, 2015) і Суперкубку України (2016). Крім того, під керівництвом Реброва кияни виходили до чвертьфіналу Ліги Європи та 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Останній сезон вийшов для Реброва і "Динамо" провальним - команда програла боротьбу за чемпіонський титул і Кубок України "Шахтарю", а в Лізі чемпіонів не зуміла вийти в плей-офф.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що новим головним тренером "Динамо", ймовірно, стане Олександр Хацкевич.