RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Кличко - Джошуа: промоутер здивував можливим місцем проведення реваншу

Промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн назвав можливі місця проведення реваншу британця з Володимиром Кличком. Одним з варіантів, за словами промоутера, є проведення бою в Нігерії.

"Ми розглядаємо варіанти з США, Нігерією, Дубаєм або Кардіффом. Причому Кардіфф - не найвигідніша пропозиція з фінансової точки зору. Гроші, які пропонують інші сторони, просто величезні, але тут ми стикаємося з проблемами. Це новий ринок для нас. Відправитися в Лагос і організувати там шоу - звучить здорово. Але це непросто. Та й чи безпечно?", - сказав Хірн в інтерв'ю boxingnewsonline.net.

"Поки Кличко не скаже "ні, я закінчую", ми рухаємося вперед на всіх парах. На даний момент я можу сказати, що реванш трапиться, тому що ми не чули зворотнього. На цьому тижні промоутер Кличка Бернд Бенте зустрічається з українцем. Кількість пропозицій, яку ми отримали з різних сторін, означає дуже великі гроші. Не уявляю, щоб вони відмовилися від них. Навіть, якщо не брати до уваги гроші, думаю, що Кличко хоче реваншу", - також зазначив промоутер.

Нагадаємо, що бій Кличко - Джошуа пройшов 29 квітня. Британський боксер переміг українця технічним нокаутом.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Кличко написав статтю про поразку від Джошуа.