RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Стало відомо, чому громадян Росії не пустили в Україну на ЧЄ з боксу

Дев'ятьох росіян, в тому числі боксера Георгія Кушіташвілі, не пустили в Україну на чемпіонат Європи з боксу.

Громадян Росії не пустили в Україну, так як "вони порушили порядок в'їзду в окупований Крим". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"Непропущені іноземці слідували на змагання поїздом "Москва-Харків" разом з іншими учасниками команди Росії у складі 39 осіб.

Під час прикордонного контролю та проведення перевірки прикордонники встановили, що 9 російських громадян порушили порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим. Саме тому було прийнято рішення про їх не пропуск на територію України та заборонено в'їзд терміном на 3 роки. Серед них безпосередні учасники змагання, тренери, представник по роботі з медіа, вболівальники, а також 2 журналісти російського пропагандистського каналу LifeNews. Всі вони будуть повернуті в зворотному напрямку", - написав Слободян.

Чемпіонат Європи з боксу пройде в Харкові з 16 червня. Європейська першість є відбірковим турніром до чемпіонату світу-2017, який пройде в Гамбурзі з 25 серпня по 3 вересня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що збірна України з боксу представила склад на майбутній чемпіонат Європи.