RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Президент "Реала" розповів, за скільки готовий продати Роналду

Президент "Реала" Флорентіно Перес прокоментував ситуацію з Кріштіано Роналду, який має намір покинути мадридський клуб через звинувачення в несплаті податків.

"Я ще не спілкувався з Роналду. Я дізнався про все з газет, тому поки у мене немає рішення. У Кріштіану контракт з клубом, тому він гравець "Реала". Ми поговоримо з ним і подивимося, чим все закінчиться. Зараз я не хочу відволікати його від ігор за збірну. Точно не знаю, що сталося, але ситуація виглядає дивно.

Роналду - хороший хлопець і справжній професіонал. Я виходжу з принципу, що всі повинні платити податки. Але у Кріштіану не було наміру приховувати гроші від податків, він хотів їх заплатити. Я бачив усі ці чутки в пресі, і вони зачепили мене", - наводить слова Переса Eurosport з посиланням на AS.

Крім того, Перес розповів, скільки доведеться викласти за Роналду потенційним покупцям. "Сума відступних в його контракті - один мільярд євро. Так що, якщо інші клуби не готові заплатити таку суму, він не піде", - заявив Перес в ефірі радіо Onda Cero, повідомляє "Р-Спорт".

Нагадаємо, Міністерство фінансів і податкова служба Іспанії звинувачують португальця в несплаті податків від реалізації іміджевих прав на суму 14,7 мільйона євро в період з 2011 по 2014 роки.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо, куди Роналду може піти з "Реала".