RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Займається балаканиною: менеджер Ломаченка різко відповів кубинському чемпіону

Менеджер Василя Ломаченка Егіс Клімас прокоментував заяву кубинця Гільєрмо Рігондо, який раніше кинув новий виклик українському боксерові.

"Я просто втомився від всіх цих безглуздих постів в Twitter, медіа і де-небудь ще, де Рігондо ніби як кидає виклик Ломаченку. Це те ж саме, що Василь кине виклик Кроуфорду і скаже: "Ей, давай опускайся в другу напівлегку вагу і ми будемо битися", а потім заявить: "Окей, я кинув виклик Кроуфорду, а він злякався битися проти мене".

Коли Ломаченко бився в напівлегкій вазі, то був чемпіоном цього дивізіону. Пропозиція лежала на столі, але поєдинок не відбувся. Я впевнений, що Рігондо навіть двічі отримував і відхиляв таку пропозицію. Вони не хотіли підніматися в 57 кг і пропонували зустрітися проміжній вазі 56 кг. Але цього не могло статися. Ломаченко був чемпіоном в напівлегкій вазі і він говорив: "Ідіть сюди, і ми зможемо битися".

Зараз Ломаченко піднявся в 59 кг і навіть думає над тим, щоб перейти на один дивізіон вище, але ці хлопці почали знову говорити. Рігондо все ще у другій найлегшій і просить Ломаченка повернутися назад. Але чи може сам Рігондо піднятися в другу напівлегку? Давай, Рігондо, піднімися до нас в дивізіон, будь нашим гостем. Його слова - це лише пусті балачки", - наводить слова Клімаса BoxingScene.

У відповідь на це команда Рігондо звинуватила Клімаса в блефі і заявила, що готова прийняти пропозицію про бій у другій напівлегкій вазі. Менеджер Ломаченка, в свою чергу, відповів, що команда українця буде щаслива провести цей бій, якщо промоутери зможуть домовитися.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ломаченко потішив мережу своїм трюком.