RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Збірна Чилі по пенальті обіграла Португалію у півфіналі Кубка Конфедерацій: відеоогляд

У першому півфінальному матчі Кубка Конфедерації зустрічалися чемпіони Південної Америки і Європи. Чилійська збірна обіграла Португалію у серії пенальті.

В основний і додатковий час матчу відзначитися командам не вдалося. Найкращі моменти за перші 90 хвилин матчу суперники втратили в дебюті гри, коли ні Варгас, ні Андре Сілва в ближньому бою не зуміли переграти голкіперів. А в овертаймі ближче до перемоги були чилійці. За хвилину до закінчення додаткового часу Португалію після ударів Відаля і Родрігеса протягом двох секунд врятували штанга і перекладина.

У серії післяматчевих пенальті Браво відбив три удари португальців з трьох, тоді як чилійська збірна свої спроби реалізувала.

Португалія - Чилі - 0:0 (0:3 в серії пенальті)

Португалія: Руй Патрісіу, Седрік, Алвеш, Фонте, Елізеу, Бернарду Сілва (Куарежма, 83), Адрієн Сілва (Моутінью, 102), Вільям, Андре Гомеш (Желсон, 116), Роналду, Андре Сілва (Нані, 76)

Чилі: Браво, Медель, Босежур, Хара, Відаль, Ернандес (Франсіско Сільва, 112), Варгас (Родрігес, 86), Діас, Санчес, Арангіс, Ісла (Фуенсаліда, 120)

Серія пенальті: 0:1 Відаль, 0:1 Куарежма (воротар), 0:2 Арангіс, 0:2 Моутіньо (воротар), 0:3 Санчес, 0:3 Нані (воротар)

Суперником чилійців по фіналу стане переможець пари Німеччина - Мексика.

Нагадаємо, "Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Португалія - Чилі.