RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Кубок Конфедерацій: в Чилі зробили нескромну заяву перед фіналом проти Німеччини

Головний тренер збірної Чилі Хуан Антоніо Піцці і півзахисник команди Артуро Відаль прокоментували майбутню зустріч зі збірною Німеччини у фіналі Кубка Конфедерацій.

"Хочемо зіграти добре проти суперника топ-рівня і перемогти. На Чилі і Німеччину чекає дуже складний матч. Ми з великою повагою ставимося до німців, але впевнені в своїх силах. Я вже задоволений результатом і грою команди у всіх матчах.

Збірна Чилі здатна перемогти кого завгодно. Перед фіналом я спокійний. У нас є вся необхідна інформація, постараюся прийняти найкращі рішення в матчі з Німеччиною. Збираємося пресингувати з Німеччиною, як робили це у всіх матчах. Втім, у суперника вже досить досвідчена команда, незважаючи на молодість більшості гравців. Німецькі футболісти виступають у топових чемпіонатах , - наводить слова Піцці Championat.com.

"Сподіваюся, піднімемо над головою Кубок конфедерацій. Збірна Німеччини мене не здивувала. Говорять про те, що це другий склад німців, але у них все одно плюсів більше, ніж мінусів. У нас же було два фінали з Аргентиною, так що ми зіграні і досвідчені. Це повинно допомогти нам. Кубок конфедерацій - важливий турнір для збірної Чилі. Ми дуже хотіли перемогти на ньому і грали всім серцем", - зазначив Відаль.

Крім того, півзахисник заявив, що збірна Чилі є найкращою в світі: "Я згоден з думкою, що ми найкращі в світі! Чилі перемагала Аргентину в двох фіналах Кубка Америки, і якщо обіграємо Німеччину, то точно доведемо це. Після цього залишиться тільки стати чемпіоном світу".

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію матчу Чилі - Німеччина 2 липня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Кріштіано Роналду покинув Кубок Конфедерацій через народження близнюків і не зіграє в матчі за третє місце.