RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Роналду покинув Кубок Конфедерацій через народження близнюків

Кріштіано Роналду покинув розташування збірної Португалії після поразки піренейців від Чилі в півфіналі турніру. Тренерський штаб збірної відпустив гравця в зв'язку з тим, що він став батьком двох дітей.

"Президент і головний тренер розуміють, що тепер, коли ми не можемо виконати завдання і виграти Кубок конфедерацій, ми повинні відпустити спортсмена, щоб він міг нарешті зустрітися зі своїми дітьми", - наголошується в заяві Федерації футболу Португалії.

"Я був повністю зосереджений на іграх збірної, як і завжди, навіть незважаючи на те, що на світ з'явилися дві моїх дитини. На жаль, ми не досягли головної мети, якої прагнули. Президент Федерації футболу Португалії і головний тренер збірної сьогодні проявили до мені ставлення, яке дуже мене зворушило. Я ніколи цього не забуду. Дуже радий, що нарешті побачуся зі своїми дітьми в перший раз", - написав Роналду в своєму Facebook.

Нагадаємо, на початку червня повідомлялося про те, що сурогатна мати народила Роналду хлопчика і дівчинку, яких назвали Матео і Єва.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стало відомо, який тюремний термін загрожує Роналду.