RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Мілевський продовжить кар'єру на батьківщині: опубліковано фото

Екс-нападник збірної України Артем Мілевський перейшов у білоруський клуб "Динамо-Брест". Українець вже поставив підпис під контрактом.

Угода 32-річного Мілевського з "Динамо-Брест" розрахована на півтора року, повідомляє офіційний сайт білоруського клубу.

"Хочу подякувати керівництву "Динамо-Брест" за цей трансфер, за можливість зіграти на рідній землі. Протягом усієї кар'єри мене не покидала думка, що одного разу я все-таки повернуся на батьківщину і зіграю в чемпіонаті Білорусі. Я дуже радий і задоволений, що все так склалося", - зазначив Мілевський.

"Клуб вірить в Артема. Вірить в те, що гравець такого рівня необхідний нам для вирішення власних завдань. Здорово, що Артем розділяє філософію клубу, до того ж йому не потрібно буде звикати до чужих кольорів, тому що грати буде в рідних біло-синіх", - прокоментував трансфер комерційний директор "Динамо-Брест" Максим Краснобаєв.

Відзначимо, що в чемпіонаті Білорусі "Динамо-Брест" після п'ятнадцяти турів йде на десятому місці.

Фото - dynamo-brest.by.

Нагадаємо, Мілевський є уродженцем Білорусі. У підлітковому віці нападник переїхав в Україну, після чого отримав українське громадянство.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російський клуб не став продовжувати співпрацю з Мілевським.