RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Суперник під силу: в "Динамо" прокоментували жеребкування Ліги чемпіонів

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич і президент клубу Ігор Суркіс прокоментували жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, за підсумками якого киянам належить зустрітися зі швейцарським "Янг Бойз".

"Жеребкування нормальне. Всі ми пам'ятаємо, як в минулому році "Янг Бойз" вибив з Ліги чемпіонів донецький "Шахтар". Але це вже стара історія. Перед нами стоїть завдання потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів, будемо намагатися його виконати з тим суперником, якого ми отримали", - наводить слова Хацкевича офіційний сайт "Динамо".

"Пам'ятаю, коли починав грати в київському "Динамо", ми зустрічалися зі швейцарським "Ксамаксом". До матчу фаворитами вважалися ми, але переміг суперник. Гра все розставить по своїх місцях. Загалом швейцарський футбол відрізняється організованістю, команди у них завжди були силовими. Плюс в їхньому чемпіонаті грає багато футболістів з колишньої Югославії, які привнесли в швейцарський футбол технічні елементи", - також зазначив головний тренер киян.

"У цьому раунді кваліфікації всі можливі суперники "Динамо", крім "Ніцци", були приблизно однакового рівня. Якщо ми хочемо виступати в Лізі чемпіонів, повинні ставити перед собою завдання пройти "Янг Бойз" і поступово рухатися далі. У минулому сезоні "Янг Бойз" посів друге місце в чемпіонаті Швейцарії, ми повинні з повагою поставитися до цієї команди і думати про те, як найкращим чином підготуватися і пройти в наступний раунд. Наш суперник - команда дуже високого рівня, але він нам під силу", - сказав Суркіс.

"Помститися за "Шахтар"? Нічого подібного у нас бути не повинно, нікому ми мстити не збираємося. Ми граємо за честь свого клубу, за уболівальників. Ми не повинні дивитися в минуле, хто, де і кого обігравав. Дивимося тільки вперед, будемо вирішувати поставлені завдання", - також зазначив президент "Динамо".

Раніше "Апостроф" опублікував результати жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.