RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Шевченко оцінив перший рік роботи на чолі збірної України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко дав оцінку своїй роботі у керма національної команди.

Нещодавно виповнився рік з тих пір, як фахівець отримав призначення до головної команди країни.

"Даний період роботи я оцінюю позитивно. Найголовніше, що команда відреагувала на наші вимоги. Так, не все виходить, але є прагнення, бажання і розуміння. Ось це важливо. Якщо так піде і далі, то ми зможемо побудувати те, що хочемо. І результати прийдуть.

Ми прекрасно розуміємо, що вболівальники в першу чергу хочуть бачити величезне бажання і повну віддачу футболістів, а також прогрес в грі. Ми намагаємося їх не підводити. Все-таки думаю, що всі з розумінням ставляться до тієї ситуації, в якій опинився український футбол.

Показовою була гра у Фінляндії. Важка гра. Я вже говорив, що бачив і розумів - футболісти знаходяться не в кращому стані. Було дуже складно, але команда проявила характер. Пропущений м'яч її не зломив. Хлопці боролися до кінця і вирішували завдання колективно, а не індивідуально.

Процес оновлення збірної проходитиме завжди. Головний критерій - це конкуренція. Будуть рости нові сильні футболісти, будуть прогресувати, і ми відразу звернемо на них увагу. Ніхто ні до кого не дивиться в паспорт. На першому місці - рівень гри", - сказав наставник в інтерв'ю "Команда №1".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що арбітра з бази "Миротворця" відсторонили від матчу за Суперкубок України.