RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Синхроністки принесли Україні шосту медаль ЧС з водних видів спорту

На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходить в Будапешті, відбулися групові виступи синхроністок в довільній програмі. Українська збірна з синхронного плавання завоювала бронзові медалі.

За підсумками виступу в фіналі українки отримали від суддів 93.9333 бали. "Золото" виграла збірна Росії (97.3000 бали), а "срібло" - китайські синхроністки (95.2333).

У боротьбі за бронзові медалі українки на 0,83 бала випередили японок, яким раніше поступилися третім місцем в технічній програмі.

Українки виступали в складі Анни Волошиної, Єлизавети Яхно, Анастасії Савчук, Ксенії Сидоренко, Олександри Кашуби, Марини і Владислави Алексєєвих і Яни Нарежної.

Ця медаль стала для України шостою "бронзою" на чемпіонаті світу і п'ятою - в синхронному плаванні. Раніше Ганна Волошина виграла дві бронзові нагороди в довільній і технічній програмах солісток, а разом з Єлизаветою Яхно стала третьою в довільній і технічній програмах дуетів. Крім того, "бронзу" виграли стрибуни у воду Ілля Кваша та Олег Колодій, які стали третіми у синхронних стрибках з триметрового трампліну.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що українська легкоатлетка здобула перемогу на міжнародному турнірі.