RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Динамо" стартувало в кваліфікації Ліги чемпіонів з перемоги: відеоогляд

Київське "Динамо" провело перший матч третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. На "Олімпійському" кияни приймали швейцарський "Янг Бойз".

У першому таймі "Динамо" продемонструвало відмінну реалізацію моментів. Перша ж небезпечна атака киян призвела до голу Ярмоленка, який пішов від захисника і потужно пробив з правої. А пізніше лідер "Динамо" виступив уже в ролі асистента. Простріл Ярмоленка п'ятою замкнув ніким не прикритий Мбокані. "Янг Бойз" у першому таймі по-справжньому потурбувати Коваля не вдалося.

У другому таймі "Динамо" могло доводити рахунок до розгромного, однак не використало безліч моментів. Відмінні можливості упустили Корзун і Мбокані, Кадар пробив головою в поперечину, а під кінець матчу два поспіль шанси зробити дубль не використав Ярмоленко.

Замість забитого гола "Динамо" пропустило - на 90-й хвилині матчу Фасснахт в падінні головою замкнув передачу партнера. Однак кияни все-таки зуміли зробити свою перевагу перед матчем-відповіддю більш комфортною. На третій доданій до другого тайму хвилині гол забив Гармаш.

"Динамо" - "Янг Бойз" - 3:1
Голи: Ярмоленко, 15, Мбокані, 34, Гармаш, 90+3 - Фасснахт, 90

"Динамо": Коваль, Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар, Сидорчук (Корзун, 65), Шепелев, Ярмоленко, Гармаш (Буяльський, 90+4), Гонсалес (Циганков, 81), Мбокані

"Янг Бойз": фон Бальмос, Мбабу, фон Берген, Нуху, Беніто (Лотомба, 76), Раві, Ебішер (Бертоне, 62), Саного (Ассаль, 51), Фасснахт, Оаро, Соу

Попередження: Нуху, фон Берген

Матч-відповідь команди проведуть 2 серпня.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Янг Бойз".