RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Арбітр з бази "Миротворця" більше не буде судити матчі Прем'єр-ліги

Скандальний арбітр Юрій Вакс, який раніше був включений в базу "Миротворця", більше не буде працювати на матчах української Прем'єр-ліги. При цьому рефері не завершує кар'єру, а буде судити в Криму.

"Юрій Вакс завершує кар'єру в Україні і вже написав заяву в комітет арбітрів ФФУ. Але точно відомо, що 12.08.17 він відсудить так званий "Суперкубок Криму" на анексованому півострові", - повідомляє FootballHub.

41-річний Вакс провів в українській Прем'єр-лізі вісім сезонів і відсудив 80 матчів. Найбільше українським фанатам Вакс запам'ятався по скандальному вилученню півзахисника "Динамо" Дениса Гармаша в матчі проти "Шахтаря" в квітні 2012 року.

Нагадаємо, Вакс був включений в базу "Миротворця" в червні цього року. Арбітр проживає в анексованому Криму, при цьому отримав російське громадянство і регулярно перетинав кордон України через закриті пункти пропуску.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ще один арбітр з бази "Миротворця" Анатолій Жабченко був відсторонений від суддівства матчу за Суперкубок України.