RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

У результаті перестрілки в Полтаві загинув чемпіон України з MMA

Стало відомо ім'я загиблого в результаті перестрілки на пляжі в Полтаві. Ним виявився 20-річний боєць змішаних єдиноборств Святослав Пелипенко.

Як повідомляє "Полтавщина", спортсмен був запрошений на день народження в числі інших колишніх і діючих бійців ММА. В ході святкування у компанії виник конфлікт з орендодавцями пляжу - 45-річним Олександром Марченком і його сином Романом Марченком. 21-річний Марченко налякав одного зі спортсменів мисливською рушницею "Сайга", після чого бійці ММА прийшли з'ясовувати стосунки з битами і травматичними пістолетами. В результаті Марченко-молодший (на фото зліва), захищаючись від нападників, вистрілив з "Сайги" і смертельно поранив Пелипенка (на фото праворуч).

В результаті перестрілки також були важко поранені ще три чоловіки (Олександр і Роман Марченки, а також один зі спортсменів) і семирічна дитина. Відомо, що Марченко-молодший з важкою травмою черепа знаходиться в комі.

За інформацією поліції, за даним фактом відкрито три кримінальних виробництва: "Умисне вбивство, вчинене при перевищенні меж необхідної оборони, а також у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця", "Умисне тяжке тілесне ушкодження" і "Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї".

Відзначимо, що загиблий Святослав Пелипенко був членом полтавського клубу змішаних єдиноборств "Branibor Team" і ставав чемпіоном України, а також неодноразовим переможцем обласних турнірів.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що з'явилося відео смертельної перестрілки в Полтаві.