RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

0:3 не лякає: в "Динамо" зробили заяву по матчу в Маріуполі

Київське "Динамо" не збирається їхати в прифронтовій Маріуполь на матч Прем'єр-ліги проти місцевого клубу.

Віце-президент "Динамо" Андрій Мадзяновскій заявив, що якщо кияни отримають технічну поразку за неявку на гру, то клуб звернеться до Міжнародного спортивного суду.

"Чи поїде основний склад "Динамо" в Маріуполь? За таких умов, які склалися на сьогоднішній день, і тих обставин, звичайно - ні", - сказав Мадзяновскій, повідомляють "Подробности".

"Які наслідки для клубу? Поразка. У федерації є така можливість - зарахувати нам технічну поразку, але це нас не лякає. Чому? Тому що у нас є впевненість в тому, що наші дії грунтуються виключно на законі. І ми використаємо весь арсенал правових юридичних заходів для підтвердження своєї правоти. А саме - внесення апеляційної скарги, якщо буде прийнято незаконне рішення, і в кінці кінців ми змушені будемо звернутися до Міжнародного спортивного суду, де наші доводи будуть враховані і буде прийнято законне рішення", - також зазначив віце-президент "Динамо".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що ватажок "ДНР" вставив своїх "5 копійок" з питання проведення матчу "Динамо" в Маріуполі.