RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Ісландія - Україна: Шевченко назвав рецепт успіху в матчі

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився своєю думкою про майбутній матч кваліфікації на чемпіонат світу проти збірної Ісландії. Шевченко назвав сильні сторони ісландської збірної, а також розповів, що потрібно зробити українцям для того, щоб домогтися успіху в матчі.

ІСЛАНДІЯ - УКРАЇНА: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

"Ісландці добре використовують стандартні положення - штрафні, кутові, аути, і потрібно постаратися нівелювати ці їхні сильні якості, взяти гру під свій контроль. І, звичайно, самим створювати загрози біля воріт господарів. Вдома суперник добре пресингує, комбінує, і намагається ефективно використовувати створювані моменти. Люблять ісландці грати вертикально, часто - в два нападаючих, до яких в процесі атаки підтягується основна група з глибини", - наводить слова Шевченка zbirna.com.

"Відзначу уболівальників цієї збірної. За їхньою поведінкою було приємно дивитися на чемпіонаті Європи. Знаю, що і у нас буде завтра дванадцятий гравець. Приїхало багато фанів з України, з одними ми прилетіли разом, з іншими - перетнулися в аеропорту, і я хочу подякувати їм за підтримку", - також сказав головний тренер української збірної.

"Ми провели хорошу роботу, хлопці до кінця перейнялися нашою філософією і, впевнений, докладуть усіх зусиль для досягнення перемоги. Гра дуже важлива", - резюмував Шевченко.

Крім того, Шевченко розповів про стан Дениса Гармаша, який не брав участі в матчі проти Туреччини: "У Дениса немає температури, він буде тренуватися, а перед грою вирішимо, чи зможе він допомогти".

Нагадаємо, букмекери вважають Ісландію фаворитом домашнього матчу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, де дивитися матч Ісландія - Україна 5 вересня.