RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Потрібні гарантії: "Маріуполь" виступив з несподіваною заявою по матчу в Києві

ФК "Маріуполь" вимагатиме у "Динамо" письмові гарантії безпеки проведення матчу Прем'єр-ліги в Києві. Про це після вибуху авто в центрі столиці повідомив віце-президент маріупольського клубу Андрій Санін.

"Знову теракт в центрі Києва з людськими жертвами. Схоже, що після цього називати Маріуполь небезпечним містом навряд чи хто зважиться, сумна "пальма терористичної першості" точно належить не нам. А ось з приводу безпеки ФК "Маріуполь" під час перебування в столиці у мене вже виникають обгрунтовані сумніви", - написав Санін у Facebook.

За словами Саніна, "Маріуполь" наполягатиме на дзеркальному виконанні з боку "Динамо" всіх вимог в області забезпечення безпеки, які раніше київський клуб висував по відношенню до маріупольського клубу.

Зокрема, "Маріуполь" вимагатиме "надання письмових гарантій безпеки від ГУНП, СБУ та міської мерії, супровід екіпажами дорожньої поліції клубного транспорту на території Київської області та Києва, цілодобову охорону місць проживання футболістів і персоналу ФК "Маріуполь" силами воєнізованої охорони або інших структур, що мають відповідну ліцензію, завчасне надання актів готовності приймаючого стадіону і планів забезпечення безпеки, підписаних ГУНП, СБУ, мерією і т.д".

Нагадаємо, "Динамо" відмовилося їхати на матч сьомого туру Прем'єр-ліги в Маріуполь. Рішення по матчу, який не відбувся, ФФУ прийме 11 вересня. Гра у відповідь запланована в Києві на 2 грудня.

Як повідомляв "Апостроф", "Динамо" зробило заяву після відмови їхати до Маріуполя.