RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Динамо" не приїхало на матч до Маріуполя і зробило заяву

Київське "Динамо" не приїхало до Маріуполя на матч сьомого туру Прем'єр-ліги. Матч між ФК "Маріуполь" та "Динамо" не відбудеться.

Представники "Динамо" не були присутні на передматчевій нараді. Також стало відомо, що лідери "Динамо" вже отримали вихідний і не братимуть участь в ігровому занятті команди.

Крім того, "Динамо" виступило з офіційною заявою з проханням перенести матч сьомого туру на іншу дату.

"Динамо" неодноразово декларував своє бажання грати в Маріуполі, але за умови стабілізації там оперативної обстановки і припинення вогню на прилеглих територіях. Ми усвідомлюємо важливу соціальну місію футболу для підняття бойового духу українських військ і морально-психологічної підтримки мирних жителів Маріуполя. Тому нас не треба агітувати за патріотизм.

"Динамо" в черговий раз офіційно заявляє про свою готовність зіграти календарний матч 7-го туру УПЛ з "Маріуполем" саме в місті Маріуполі. Це станеться одразу після нормалізації оперативної обстановки на Маріупольському (Приморському) напрямку і надання поточних оперативних листів від органів СБУ та ГУНП про прийняття ними всіх можливих заходів для забезпечення безпеки перебування і пересування гравців і персоналу "Динамо", забезпеченні безпечного прибуття і перебування уболівальників клубу в місті Маріуполь.

За умови виконання вищевказаних вимог, просимо врахувати нашу позицію з цього питання і призначити нову дату календарного матчу в місті Маріуполь", - йдеться в заяві "Динамо".

Також в "Динамо" заявили, що не отримали від "Маріуполя" листи органів ГУНП і СБУ про можливість проведення матчу.

У той же час в "Маріуполі" сказали, що надали "Динамо" і Прем'єр-лізі офіційні листи від СБУ і Нацполіціі: "Динамо" не тільки не прибуло на гру в Маріуполь, а й усіма силами намагається дискредитувати наш клуб. "Маріуполь" надав Прем'єр-лізі і "Динамо" офіційні листи від Управління СБУ в Донецькій області, Головного Управління Національної поліції в Донецькій області та Маріупольської міської ради".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в "Динамо" заявили, що їх не лякає технічна поразка.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: